Wij2indeUSA Weblog

Onze vakanties in de States

Wegens succes verlengd.

op 18 maart 2014

Hi allemaal,

Na al die weken sinds mijn vorige bericht even een update over een van onze mooie vooruitzichten dit jaar: onze reis naar Orlando. De zin in onze fijne vakantie is gedurende de afgelopen maanden niet bij ons afgenomen. In tegendeel. Wij hebben de reis zelfs een week verlengd! Wegens succes verlengd om zo maar te zeggen :-). Onder het motto: “Nu kan het nog” gaan we daarom een week eerder weg. Het is maar een week, maar qua datum klinkt het als een maand eerder. Heerlijk!

Dit zijn onze vluchttijden:
Amsterdam – Orlando Sanford 26 september 2014 9:00 uur – 13:55 uur OR317
Orlando Sanford – Amsterdam 17 oktober 2014 15:00 uur – 9:15 uur (18 okt) OR318

De vluchttijden zijn echt ideaal. De vlucht zelf schijnt iets minder ideaal te zijn, maar gelukkig hebben onze jongens straks niet veel beenruimte nodig. Tenminste, die tweede jongen van ons laat blijkbaar nog even op zich wachten :-P. Ook de villa was juist die week nog beschikbaar, erg fijn!

Patrick heeft al een beknopte planning gemaakt en we hebben besloten welke parken we in ieder geval aan gaan doen. Dat zijn Universal Studio’s en Islands of Adventure uiteraard (Patrick’s favorieten), Seaworld, Busch Gardens, maar ook de waterparken Aquatica en Wet ’n Wild staan op het programma. Lekker spetteren! De tickets hiervoor zijn al in huis.
Patrick heeft bij het boeken van de tickets aangegeven dat het onze huwelijksreis is en daarom hebben we er 3 tickets bij gekregen voor de “Outta Control Magic Comedy Diner Show”. Attent toch? Een bezoek aan Wonderworks lijkt daardoor onmisbaar, leuk!.
Daarnaast gaat mijn wens dit keer in vervulling: een bezoek aan Juniper Springs. Maar we maken ook een dagtrip naar Daytona beach, gaan uiteraard de shoppingmalls onveilig maken en overwegen we eens naar Legoland te gaan.

We hebben lekker veel tijd om alles op ons gemakje te doen. Zoals een vakantie hoort te zijn! Het wordt een drie weken lang durend feestje :-D.


(Verlate) huwelijksreis oktober 2014: Geweldig!

Hallo allemaal! Het jaar 2014 is nog maar net begonnen en het belooft nu al een prachtig jaar voor ons te worden.

We trappen af met de geboorte van onze nieuwe telg. Wij verwachten hem half maart. Gelukkig dus een hij, want Julian zag een zusje toch niet zo zitten :-P.

Daarna vieren wij ons fijne gezin en gelukkig samenzijn (excuses voor het zoete taalgebruik, maar het is toch echt zo, haha) samen met onze vrienden en familie tijdens ons huwelijk op 23 mei. Het zal naar verwachting net zo’n mooi feestje worden als de manier waarop Patrick mij vorig jaar in Orlando gevraagd heeft. Alleen hoop ik dat de zwangerschapshormonen dan (een week of 9 na de bevalling) een beetje zijn afgenomen. Je huwelijksdag zonder extra jankrisico is al mooi genoeg om een traantje bij te laten lijkt me!

Nadat Julian dan in augustus voor het eerst naar school gaat (kleine jongens worden groot, sneller dan je denkt blijkbaar) zullen wij hem toch nog een weekje van school moeten houden. Met een hele goede reden uiteraard! Onze (verlate) huwelijksreis naar de plek waar we elke keer weer naar terug willen: Orlando. Zelfs Julian is met zijn 3 en een half jaar al verslaafd aan ons geliefde vakantieoord. Hij leegt elke zoveel weken spontaan zijn spaarpot waarna hij ons vraagt of hij al genoeg geld heeft voor de reis “naar dat huisje met die ballen (pooltafel)”. Jullie begrijpen zijn uitdrukking toen Patrick hem duidelijk maakte dat we de reis erheen nu toch echt weer in het vizier hebben!

De vliegtickets zijn dus geboekt! Tenminste 3 tickets. De baby zal er later bijgeboekt worden. We hebben er dit keer voor gekozen eens rechtstreeks heen te vliegen met Arkefly. Wij vertrekken op vrijdag 3 oktober rond 09:00 uur en zijn al om 14:00 uur op de plaats van bestemming!. De terugvlucht zal zijn op vrijdag 17 oktober om 15:00 uur, waardoor we zaterdag 18 oktober om 09:00 op Schiphol landen. Wij vinden de tijden ideaal en zeker nu we met de twee jongens alleen gaan is het een hele geruststelling niet te hoeven overstappen :-).

Ook zijn wij al als een blok gevallen voor ons vakantieverblijf: http://www.myvillainflorida.com/
Het is eens een keer heerlijk Europees ingericht (de eigenaar is dan ook een Belg) en gelegen in Clermont. Dat is weliswaar 10 minuten verder van de parken, maar in dit gezelschap zullen we toch iets minder parkgericht zijn en uiteraard zit er een Walmart héél dichtbij!

Vanzelfsprekend zal ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen met betrekking tot onze vakantie. Maar wellicht ook wel van iets meer dan alleen onze reis naar Florida. Al die leuke ontwikkelingen in het verschiet! Wij kijken zo enorm uit naar al die mooie gebeurtenissen die dit jaar ons zal brengen. Als toetje getrakteerd op de vertrouwde tropische zonneschijn van Orlando. Jullie maken dat voor ons altijd nog specialer. Meelezers en meegenieters. (bij voorbaat) Dank :-D.

Advertenties

2 responses to “Wegens succes verlengd.

  1. Aart en Marga schreef:

    Weer een lekker vooruitzicht en dan nog een week langer ook. Top. Maar…. eerst die andere “zaken” nog even afhandelen.

  2. Heleen schreef:

    Oh wat een leuk to do lijstje. Krijg er zelf ook zin in hahahaha. Kijk uit naar de blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: