Wij2indeUSA Weblog

Onze vakanties in de States

Zaterdag een wisselvallige relaxdag

op 28 september 2014

Goedemorgen (middag voor jullie),

De eerste nacht is….. hoe druk ik dat netjes uit: onrustig. Voor Casper hebben we een bed naast dat van ons gefabriceerd. Hij wordt ongeveer 8 tot 10 keer huilend wakker. Gelukkig liggen we er vlak naast en kunnen we hem vaak (maar niet altijd) snel weer in slaap sussen. En als hij slaapt dan komt Julian langs om verschillende redenen. Kortom een kort nachtje, maar Casper slaapt uiteindelijk wel tot 06.00 uur en Julian zelfs tot 06.30 uur! Helaas kunnen we dat van onszelf niet zeggen, maar morgen weer een nieuwe poging!

We vertrekken als het nog donker is richting de Walmart en doen lekker uitgebreid boodschappen. Dat je dat in een zin kan zeggen “lekker” en “boodschappen” is ook echt alleen dankzij de Walmart. De enige winkel die boodschappen doen leuk maakt! Vrijwel geeneen gangpad is veilig en om 08.45 uur staan we bepakt en bezakt weer buiten. Weer in de villa eten we buiten een ontbijtje.

Julian aan zijn (hulk)limonade

Julian aan zijn (hulk)limonade

Het zonnetje breekt af en toe door en de temperatuur is erg aangenaam. We gaan met zijn allen zwemmen. Lang leve de lessen kleutersurvival in het zwembad thuis, want Julian is helemaal niet bang en loopt makkelijk helemaal in zijn eentje tot aan zijn kin door het water. Casper dobbert vrolijk in zijn baby opblaasband.

De sterkste kleuter!

De sterkste kleuter!

Dobberend in de jacuzzi met papa.

Dobberend in de jacuzzi met papa.

We maken er een hele fijne relaxdag van. Zwemmen, airhockey, zwemmen, boekje lezen, voetbal kijken, zwemmen, computerspelletjes spelen etc. Het weer gaat van zonnig, naar bewolkt, naar onweer gerommel, naar regen, naar zon, naar onweer gerommel, naar hozen, naar zonnig etc, maar dat mag de pret niet drukken. Casper is weer helemaal zichzelf en slaapt heerlijk overdag.

Casper in zijn vakantiebed

Casper in zijn vakantiebed

Tegen 17:30 uur gaan we even de deur uit om te eten bij Cracker Barrel. Het eten is prima, niet bijzonder. Het is wel erg leuk met zijn allen uit eten en wat wel bijzonder is, is dat ze een speciaal plateau over de overgebleven stoel schuiven waar we dan de maxicosi op kunnen zetten. Casper zit er dus gezellig bij. Thuisgekomen springen Patrick en Julian weer het zwembad in, gaat Casper lekker naar bed en maak ik kennis met de buurman (of -vrouw).

Buurman "Pad"

Buurman “Pad”

Als Julian later ook naar bed is en de klok slaat 21.00 uur vallen onze oogjes al dicht. Oeps. Kleine jetlag is nog niet overwonnen…..


5 responses to “Zaterdag een wisselvallige relaxdag

 1. Rick Oldersom schreef:

  De eerste nacht is meestal lastig en vroeg wakker, met de kinderen nog iets meer hindernissen 🙂
  Ja winkelen heb ik ook niet veel mee, behalve hier 🙂

 2. Jackie (tess) schreef:

  Altijd jongens zo’n eerste nacht wennen en voor de kindjes helemaal die snappen er ook al niet veel van.Goed van jullie een eerste dag beetje wennen en rustig aan doen.
  Veel plezier en geniet maar ff van het rustig aan doen.

  Groetjes Theo en Jackie

 3. Els te Meerman schreef:

  Het is alsof ik erbij ben. Wat leuk beschreven. Xxxx

 4. Dolly schreef:

  Wat een heerlijke eerste dag. Lekker acclimatiseren. En inderdaad boodschappen doen in Florida is niet hetzelfde als bij ons thuis.

 5. Saskia schreef:

  Goh Nienke wat een heerlijke ventjes heb je……uuhhh de kleintjes dan he voor we praatjes krijgen (sorry Patrick) hahaha. In Amerika zijn ze super op kids ingesteld, moet je hier eens proberen…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: