Wij2indeUSA Weblog

Onze vakanties in de States

Dinsdag 29 augustus: Ons laatste dagje uit.

op 30 augustus 2023

Vandaag gaan we dus nog een laatste dagje naar Seaworld. We willen (of ik wil) de shows graag zien, dat is er de vorige keer niet van gekomen. We vertrekken aan het einde van de ochtend om eerst de file op de I-4 weer te trotseren. We zijn er mooi op tijd zodat we om 12.00 uur de orka show kunnen zien. De luchtvochtigheid is vandaag hoog, dus het is plakken geblazen op de tribune. Het is wel heel rustig in Seaworld vandaag, dus volop plek.

We zijn nu vlakbij de nieuwste waterattractie: Infinity Falls. Daar sta je op een normale dag zomaar 90 minuten voor in de rij en nu is de wachttijd 10 minuten. Ronde bootjes in het water en Casper is weer dolblij, dus wij stappen in. Het is een hele wilde vaart met een helling en veel golven en versnellingen. Kortom, we zijn doorweekt als we uitstappen. Popeye (Universal) nat, maar wel blij.

Nu lopen we gelijk verder naar Dolphin Stadium voor de dolfijnenshow. Het is vooral veel vertellen, net als bij de orka’s. met een paar sprongen erbij. Toch zijn de sprongen wel indrukwekkend, vooral vanwege de hoogte ervan.

Julian gaat in de achtbaan Kraken, terwijl Patrick met Merijn in de volgende waterattractie: Journey to Atlantis stapt. Dat gaat zo snel qua wachttijd dat Merijn er nog eens in gaat, nu met Julian.

De rest van de dag vermaken we ons met het kijken naar de geredde schildpadden en manatees. We zien de haaien nog eens, de dolfijnen en de verschillende aquaria.

Julian stapt nog in de nodige achtbanen, oftewel bijna allemaal. Casper en Merijn gaan ook nog in de kinderachtbaan bij Sesame Street. Iedereen heeft in ieder geval een fijne dag en we vertrekken na 16.00 uur dan ook tevreden. De jongens willen graag naar McDonalds dus we eten daar snel een hapje en hebben dan nog lekker de hele avond om te zwemmen en spelen. Ben benieuwd wat de storm ons brengt morgen….


5 responses to “Dinsdag 29 augustus: Ons laatste dagje uit.

  1. Jac en Franciss schreef:

    Zo de lezen hebben jullie weer een hele mooie dag gehad.
    Ja, die dolfijnen show en die orka show vinden wij ook prachtig, heel mooi om te zien.
    Verder nog een plezierige dag, groetjes van ma en pa

  2. awijnhout schreef:

    Wat weer een mooie foto’s. Sterkte met de orkaan/storm die op jullie af komt. Hoop dat jullie er niet teveel last van hebben. Groeten van mij en Schillie.

  3. Francis schreef:

    Dat was weer een mooi einde van de vakantie. Seaworld is mijn favoriete park
    En met de woorden van Aart te spreken hopen dat de orkaan gaat meevallen ik zal duimen voor jullie

  4. Groningen schreef:

    Hallo, hier even een berichtje uit Groningen. Wat hebben jullie een super leuke blog! Mooi geschreven en leuk met alle fotos. We hebben veel aan jullie adviezen/tips gehad en zijn ook nog een nachtje verbleven in Royal Pacific. Dank nog daarvoor!
    Hopen dat jullie geen last van de orkaan zullen hebben. Groetjess

Plaats een reactie